Ulrich Gorm Albrechtsen

Byrådskandidat Herning Kommune

Hvem er jeg

14. juni 2017

Jeg er 53 år gammel og Herningenser med et kæmpestort H. Jeg er bosiddende i Skærbæk og gift med Anja. Sammen har vi Therese på 21 år og Christian på 19 år. Fritidsinteresserne er mangfoldige - fra veteranbiler og motorcykler – over hygge i sommerhuset - til en tur på racercyklen på landevejen eller MTB i skoven.

Jeg er medlem af Odd Fellow loge 105 H.P. Hansen Herning. Her har jeg gennem de seneste 6 år været med til tegne ledelsen af logen.

Siden 2005 har jeg været en del af Herning Cykle Klub, hvor jeg i dag sidder i forretningsudvalg og bestyrelse, så bestyrelses arbejdet og arbejdet som frivillig leder i idrætslivet i Herning optager mig meget. 

Med i min rygsæk er masser af erhvervserfaring fra et aktivt liv i Herning - indenfor markedsføring og kommunikation. Jeg har igennem årene hjulpet virksomheder og organisationer med at skabe synlighed. 

Siden oktober 2013 har jeg været ansat i DGI, hvor jeg har ansvaret på landsplan, for alle vores aktiviteter indenfor cykling. Det gælder især også i den store satsning Bevæg dig for livet, som er en fælles indsats DIF og DGI imellem. Her er jeg programleder for alle de cykelrelaterede aktiviteter.